Partners

 

Van de Ven Langerak - Marketing & Dienstverlening is een marketingonderneming, gelegen te Echt en Baarlo(Venlo), bestaande uit een team van jonge ondernemers. Zij bieden alomvattende marketingcampagnes op maat voor de zelfstandige ondernemers.

 

Deze campagnes bestaan uit alles wat een ondernemer nodig heeft. Denk aan: het vergroten van de (online) vindbaarheid van de onderneming, structuur aanbrengen in de reclame, het werven van nieuwe klanten, het behouden van bestaande klanten en het creëren van de juiste uitstraling. Dit gaat uiteraard gepaard met alles wat hiervoor nodig is. Denk hierbij aan het ontwerpen van promotiemateriaal.

 

Omdat Van de Ven Langerak een aantrekkelijk tarief voor haar diensten kan hanteren, kunnen zelfstandige ondernemers zich onbezorgd focussen op hun core business.

Kalcetinas, calsetines, calsetinus, calcetinus, calcetins, calsetins, kalsetines, calsetinas, calcetinus, sokkensem sems sokken sokkenkoning sokken van sem en sem calketines calcetinos calcetanis calsemtines celcetines celcetinus celsetinas